I. Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál 2015

nap

előadás

fellépő

perc játékidő

Február közepén, négynapos program keretében tartja meg az RS9 Színház és a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Alapítvány a Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivált, közel negyven kortárs, irodalmi adaptációra épülő színházi és zenei produkcióval. Az esemény a színház ősszel elhunyt igazgatójának, Dobay Dezsőnek, a fesztivál szellemi atyjának is emléket állít.

Részletes program

I. nap - 2015. február 13., péntek

13:00 Megnyitó

A fesztivált megnyitják: Esterházy Péter, Koltai Lajos, David Yengibarjan
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)
A belépés ingyenes

14:00 Piros ruhában, szerelemben – Versszínház Károlyi Amy és Weöres Sándor házasságáról

Egy órás versszínházi est a legendás költőházaspár, a 100 éve született Weöres Sándor és a tíz éve elhunyt Károlyi Amy műveiből válogatva. Szerelmük történetét meséli el az előadás megismerkedésüktől a halálukig, verseik és prózarészleteik egymásra válaszolgatásával, miközben kibomlik a két életmű mögötti két személyiség és viszonyuk. A költőházaspárt a sokoldalú színészházaspár, a színésznő-hegedűs Tallián Mariann és a színész-költő Lázár Balázs formálja meg.

Előadja: Tallián Mariann és Lázár Balázs
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

15: 30 Versben bujdosó – versműsor Nagy László emlékére

40 perces versműsor Nagy László, Ratkó József, Ágh István és Szécsi Margit verseiből.
Szerkesztette: Torma Mária

Előadja: Torma Mária, Ifj. Szűcs Miklós (brácsa), Szűcs Miklós (hegedű)
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

16:30 Szeretet lángja” Rostás-Farkas György műveiből

A műsor Rostás-Farkas György (1949) magyar cigány író, költő, műfordító, újságíró, népművelő verseiből épül fel.

Előadja: Polatli Viktória és Buborék István
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

17:30 Esterházy Péter: Hrabal könyve

„Találkozásom Esterházyval egyszerű ügy. Elolvastam az Egy nőt, beleszerettem. Találkozásom Hraballal egyszerű ügy. Elolvastam a Táncórákat, beleszerettem.

Amikor egyikükkel álmodtam, a másik miatt volt lelkifurdalásom. Néha mindkettejüket megcsaltam másokkal. Néha mindkettejüket elhanyagoltam. Időnként meguntam őket, időnként nem tudtam velük betelni. Találkozásom Esterházy Hrabal könyvével nem egyszerű ügy. Sok-sok nekifutás.

Kicsit azért szégyelli magát az ember, hogy nem tudja, milyen, amikor az állami rendszámú Lada áll a ház előtt. De azért tudja, hogy milyen a kertvárosi nagycsaládban jelen lévő magány. Hogy nem tudja, milyen feleségnek lenni. De azért érezte már, hogy segítene, de nem tud. Hogy hangosan röhög fel, midőn az Úr megszólítja egy angyalát eképp: Csocsókám. De azért elhiszi, hogy mivel az Úr lát mindent, olyan egyedül van, mint az ujjam.”

Előadja: Grisnik Petra
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

19:00 Tallér Edina: Egy perccel tovább

Közepén egy kislányka-nagylányka. Érzéseivel, félelmeivel, gyerekkori

szörnyeivel kínlódik, fikciójában megjelenik a férfi. Egy személyben mindenki. Mostoha, apa, fuldokló öregember, brutális macsó és zerelmes férfi. Megment vagy rabul ejt? Szeret, nem szeret, szeret, nem szeret…

Az előadás kifejezetten a párkapcsolati nehézségekről, a párválasztás felelősségéről, az együttlét örömeiről-bánatairól , a férfi és a nő örök ellentétének kialakulásáról szól. A problémák kialakulásának okaival, a gyerekkori elfojtásokkal, és ezeknek a jelenre ható fejleményeivel is foglalkozik a darab.

Lány: Kondákor Zsófi, Fiú: Jászberényi Gábor, Rendező: Gerner Csaba
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

20:30 Rongy Szőnyeg a teljesség felé

Az előadás formája eltér a megszokott előadó estek formájától. Bolond Istók bolond-bölcs, időtlen figurájában jelenek meg (Bolond Istók: Weöres önképe is) Ebben a kicsúfolt, de szeretett garabonciás figurában benne lakik a gyerek, a bohóc, a sámán, a tanító, a keleti-filozófus, a forma-mester költő, a halandó-esendő ember.

Előadja: Jancsó Sarolta és Baráz Ádám
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

21:05 ¾ Nő

Az alkotás három ember történetét meséli el. Egy anya haldoklik. A fiú aludni akar. Folyamatos frusztrációban él. A szerelem torz, és erőszakos a szeretet. Az anya egyre jobban leépül, a tüdőrák erősebb.

Az utolsó cigarettát szívja. A lány nem tud kiszállni a kapcsolatból, inkább madárrá változik. Nyugalomra és szeretetre vágyik mindenki mindenáron, de nyugtalanság és gyűlölet van mindenhol.

Az élet mozgás. A tánc remény. Megszületünk. Meghalunk. És a kettő között táncolunk. Beszélünk egymáshoz. Meg akarjuk érinteni a másikat. Repülni akarunk. Szeretni akarunk. Élni akarunk.

Az előadásban a verbális kegyetlenség mozdulatokban fokozódik, vagy oldódik fel. A szódinamika mögött húzódó érzelmi intenzitás akarva-akaratlanul is aktív jelenlétre készteti a színészeket, ezért a robbanó érzelmi és mentális feszültséget a fizikai színház eszközeivel is erősítjük.

Előadja: Gelányi Bence, Pilnay Sára és Gábri Nikolett
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

II. nap - 2015. február 14., szombat

13:00 Alkotó életút

„Utazásaim, megélt élményeim mesélése közben, időhöz –eseményhez kapcsolódó verseim közül 10-12 kerül előadásra. Az előadóesten politikamentesen szeretnék az emberekben érzéseket ébreszteni és egyben elgondolkodtatni.”

Előadja: Buzási Sándor József
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

14:00 Miféle világ ez? – Monológ Mezey Katalin verseiből

Egy értelmiségi, (művész) asszonysors problematikája, a létezés filozófiai kérdései, az

elidegenedett világ, a modern lét és az ahhoz kapcsolódó egzisztenciális problémák, a szerelem, a párkapcsolat, a gyerek és a gyerekekhez való viszony, a kibújni a bőrünkből dilemma, s végül a megfoghatatlan hit, az Isten által sugallt út biztonságába való kapaszkodás.

Előadja: Szentirmai Edit
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

15:00 Virágot Algernonnak

Daniel Keyes világhírű regényének új színpadi változata Charlie Gordonról, a szellemi fogyatékos fiatalemberről, aki az orvostudomány segítségével lángésszé válik. Az előadás a 2011-es , számtalan díjjal jutalmazott “A Gézagyerek” ősbemutatójának főszereplőjével került közönség elé, egy rendkívüli, ugyanakkor nagyon is méltó helyszínen az Autizmus Alapítvány kertjében.

Előadja: Maday Gábor
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

17:00 Egy perccel tovább_Lélekjáték

A darab olyan társkapcsolati problémákat tárgyal, feszeget, amelyekről sokszor nem beszélünk.

Mit rontunk el egy társkapcsolatban?

Miért nem működik?

Miért hozzuk jelenbe a múlt hibáit?

….

„A darab a női lélek, a társkapcsolat olyan megmutatkozása, amely olyan problémákat tárgyal,feszeget, amelyekről nem szoktunk beszélni. Mi, férfiak, nem értjük, hogy mért csinálja ezt a csaj. Itt egy bizonyos aspektusból fény derül arra, hogy miket hordozhat egy nő magában. Természetesen egy nőnek is tanulságos. Mit ront el egy társkapcsolatban? Miért hozza be a jelenébe a múlt hibáit? Miért nem működik a kapcsolat? Ezzel a lánnyal csúnya dolgok történnek, hoz magával egy olyan múltat, amellyel nagyon nehéz életre kelni. Talál egy fiút, aki meg tudná törni a jeget, ám neki is van viszonya a világhoz…” (Gerner Csaba, egy korábbi előadás rendezője)

Előadja: Mester Szilvia, Köleséri Sándor, Takács Attila
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

18:15 Völgyvándor

Az előadás a harmincas éveit taposó író és neonomád utazó, Weiner Sennyey Tibor lírájába enged bepillantást. Megtudhatjuk belőle, milyen illatot érezhetett a költő, amint ifjúkorában lábaival elengedte kétkerekű biciklijének mind a két pedálját; jókedvre derülhetünk egy finomra hangolt Ady-parafrázis kapcsán; és az is kiderül, mi történt, midőn a költő Jáván a táncosnővel találkozott.

Előadja: Amargant Színházi Műhely
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

19:15 Ahol megszakad

Zenés, mozgásos lírai performansz Závada Péter – Ahol megszakad című verseskötete alapján.

Előadja: Vaszkó Bence, Rák Zoltán, Szakály Viktória, Olajos Gábor
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

20:15 Az otthon

A történet fő szála Örkény István Az otthon című egyperces novellájának a feldolgozásáról szól. A cselekmény végigvezeti a nézőt a mű feldolgozásának metodikáján. A műértelmezéstől egészen a végkifejletig (ami maga a produktum), bemutatva a munkafázisokat, az azokat befolyásoló körülményeket, és az inspirációs forrásokat. Sor kerül az alkotók személyiségének egy apró szeletkéjének ábrázolására, a munkafolyamat alatt bemutatott alkotói attitűdjén keresztül, ami inkább a mű értelmezésénél tanusított analítikus és konzekvens hozzállására korlátozódik.

Előadja: Szántó Gergely és Pogácsás István
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

21:00 Varró Dániel nem fér a bőrébe

Varró Dániel a „Bögre azúr” című kötetében megkezdett egy sorozatot, melyben a „Boci-boci tarka” kezdetű gyerekdalt különböző költők stílusában írta újra. A sorozatot később további versekkel bővítette. A koncert vidám „költő-felismerési” vetélkedővel foglalja keretbe az egyes verseket. A közönség önmagát pontozza, a végén a nyertes – vagy valaki más. Értékes díjban részesül. Komolyan venni tilos!

A zene és az előadás igyekszik méltó lenni Varró Dániel különleges stílus- ls formaérzékéhez, játékosságához, humorához.

Előadja: Acoustic Light Blue Trió
Helyszín: Fehér Terem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

22:00 Amazonok

Régi álmom valósul meg ezzel, hogy ezt a két karakteres nőt ( Karafiáth Orsolya költőnő és Góbi Rita táncos-koreográfus) összehozhatom egymással – rajtam keresztül.

Az előadásban a női lét biztonságát, és bizonytalanságát kívánom megjeleníteni, hogyan működünk mi, mért sérülünk, ha őszinték vagyunk a férfiakkal, mi az a kommunikációs eszköz, pl szótár, amire szükségünk van feléjük, de akkor meg mért érezzük magunkat hanyagolva, ha megteszünk mindent az egyetértésért, és mért a legnehezebb a kreatív-gondolkozó nőknek megtalálni életük párját, családot alapítani, vagy a boldogságot. Legyen ez az este a nőké, és legyen a férfiaké, akiknek ha minden jól sikerül – ezúttal nem kell szótár.

Közreműködők:

Takáts Eszter: dalszerző, előadóművész, zenész-énekes

Karafiáth Orsolya: költőnő

Góbi Rita: táncos, koreográfus

Csák Erika: rendező

Somogyi Réka: festményruha készítő

A Takáts Eszter Beat Band tagjai: Kirschner Péter: szólógitár, Szeifert Bálint: basszusgitár, Prommer Patrik: dob
Helyszín: Fehér Terem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

III. nap 2015. február 20., péntek

11:00 Műhelybeszélgetés

A beszélgetést vezeti: Lőkös Ildikó és Valcz Péter
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

13:00 Vargabetűk

Varga Rudolf miskolci kötődésű költő, olyan társadalomtükröt mutat, amely úgy a XX., mint a XXI.században egyértelmű, megrendítő, elgondolkodtató s egyben építő is. Ebből a nagy költői munkásságból kb. 15-20 verset ad elő Molnár László. Ez az est, a klasszikus színészelőadó-esteket követi. Egyetlen hangszeren, azaz egy színészen keresztül elmuzsikálva.

Előadja: Molnár László
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

14:00 Az vagyok… (létjáték a szavak hatalmáról)

Két lélek testet ölt. Vagy inkább két test ölt lelkeket? Játszanak az idővel, a szavakkal, egymással, vagy épp egymás ellen. Játszanak az elejétől a végéig, sőt még azután is.

Egy előadás, mely úgy rugaszkodik el a klasszikus színházi elemektől, hogy az

mégis mindenki számára érthető marad. Mindennapi helyzetekbe ültetett kortárs költeményekkel ébreszt kérdéseket, gondolatokat a nézőben, utat engedve a szabad asszociációnak. Mekkora ereje van a szavaknak, és a szavak nélküliségének? A felismerés olykor szívbe markoló, olykor pedig önfeledt kacajra késztet. Ajánljuk azoknak, akik önmagukat keresik, és azoknak, akik már megtalálták.

Az vagyok… Te hogy folytatnád?

Előadja: AszínháZ, Bognár Anita Rozália, Király Orsolya
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

15:00 A züllés aranykora – Felolvasóest és koncert, Keresztury Tibor és François Couperin műveiből

Couperin (1668-1733) kétség kívül a barokk kor egyik legjelentősebb zeneszerzője volt. A francia udvarban alkotott XIV. Lajos – majd utódja, XV. Lajos – uralkodása alatt. Művei emelkedettséget, eleganciát sugároznak, szinte magunk előtt látjuk Versailles csillogását és pompáját, mikor hallgatjuk.

Előadja: Recurring Company
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

16:00 Alt duett

A remek előadásairól ismert humoristanő, Bach Szilvia, ezúttal olyan témához nyúl, melyről mindenki tud, de keveset beszél, és még kevesebbet tesz e probléma megoldására.

A darab két hősnője, egy színésznő és egy írónő. Régi barátság fűzi őket egymáshoz. Talán már nem is emlékeznek olyan időkre, melyet egymás nélkül töltöttek el. Hol az egyik, hol a másik sétál az élet napos oldalán, de soha, egy pillanatra sem feledkeznek meg azokról az időkről, mikor még együtt nélkülöztek. Barátságuk nemcsak a keserves időszakok szakítópróbáját állta ki érülésmentesen, de a boldogság, a sikeresség időszakát is. A darab kezdetén éppen az írónőnek “fut a szekere”, míg a színésznő éli a tehetséges művészek jelenleg tapasztalható mellőzöttségét. Az írónő ezen próbál segíteni, de minden igyekezete lepattanni látszik barátnőjéről. Érthetetlen is ez a makacs visszautasítás, amelyen nem fog sem szigor, sem hízelgés, sem a közös emlékek széles skálájának felsorolása.

“A két barátnő azonban ennek ellenére végigbohóckodja, végigénekli egyre komolyabb fordulatokat vevő beszélgetésüket, egészen addig, míg ki nem derül, hogy …”

Előadja: Tallós Rita és Bach Szilvia
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

17:30 16+ (Kortárs versfeldolgozások két gitárra)

Nagyjából félórás előadás keretében mutatja be Horváth András és Szántó Marcell, hogy szeretik a kortárs irodalmat és a minőségi könnyűzenét, valamint, hogy ezek milyen jól illenek egymáshoz. Mindkettő remek módja a másik megismertetésére. A zene színesebbé tesz egy felolvasó estet, az irodalom pedig mélységet ad egy koncertnek.

Előadja: Horváth András és Szántó Marcell
Helyszín: Vallai Fesztivál (Rumbach Sebestyén u. 10.)

18:30 A Kékszakállú herceg csodálatos élete

A halacska csodálatos élete című kötet fontos tanúságtétele Esterházy mindennapok finomrezdüléseire figyelő emberségének, kétségkívül európai szellemiségének. A benne foglalt írások maradandóságát pedig mi sem bizonyítja inkább, mint hogy az utolsó munka, A Kékszakállú herceg csodálatos élete múlhatatlanul az Esterházy-univerzum egyik központi darabja – a szerzői felolvasások közönségének legnagyobb gyönyörűségére.

Előadja: Bezerédi Zoltán
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

19:30 Az ideális könyv (részlet a hal.doc-ból)

A’sziszi szentferenc barátunk, miközben keresi a Nagy Mondatot, találkozik az Alapzajjal, a hiúzzal, a rókával – és unicumot iszik barátjával a Két Jetiben. Vers, mondat, haiku Nagy Zsolt K. színész előadásában Veres Károly buddhista nem-színész közreműködésével.

Előadja: Nagy Zsolt Kálmán, Veres Károly
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

21:00 Sárkánytivornya

Egy nagyon-Kelet-Magyarországi kocsmai légkörben (ahonnan nézve Miskolc a Nyugat, Budapest a külföld) meg-, illetve kibeszélünk mindent, ami fontos manapság. Közben sárkány jelenik meg a faluszélen, gyorsan összeül a nép, megbeszélni, hogy mit kezdjen vele, de ezen is összevesznek. Végül úgy döntenek, hogy – ha már sárkányuk van, mutogatni kell – rendeznek egy fesztivált, de ez a szó valahogy nem jut eszükbe…

Amikor végre minden összejön ahhoz, hogy az EU-s bizottság idevonatozzon tárgyalni a Sárkánytivornyáról, na meg a pénzről, kiderül, hogy se sárkány nincs, se vasútállomás…

70 perc röhögés garantálva.

Rendezte: Deák Tamás
Helyszín: RS9 Pince (Rumbach Sebestyén u. 9.)

IV. nap - 2015. február 21., szombat

13:00 Versek egy gitárra

Versek megzenésítve, egy gitárra.

Előadja: Kemény Gabriella
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

14:00 Mélyrepülés

Mélyrepülés fn 1. Kat Rep Vadászgépeknek veszélyes földközelben végrehajtott (általában támadó célzatú) repülése. 2. átv. Vmilyen közkeletű gondolathoz képest radikálisan új, a dolgok belsejébe,. lényegébe hatolni igyekvő gondolati művelet, melynek során a tévedés, a megtorlás és az értetlenség veszélyével egyaránt számolni kell. 3. átv. Senkitől és semmitől meg nem zavart, teljes lélekkel, odaadással végzett úgysz. tettleges elmélyülés, amely alanyát a világban működő erők egyikévé avatja. 4. pejor Hanyatlás, zuhanás, lezüllés, leáldozás, izgatott, ajzott, néha egyenesen önkívületben végbemenő leépülés, melynek során az alanyt elkápráztatják és elvakítják, valóságos helyzetére érzéketlenné teszik a szabadság, a méltóság, az emelkedettség, a tisztaság, a barátság, a szeretet, a becsület stb stb tévképzetei (bizonyos geometeorológiai régiókban igen elterjedt kór, már-már népbetegség).

A ~t nem vezérelhetik irányító központok, a ~ néha közös ügy, de mindig személyes vállalkozás. A ~ben semmiféle műszernek vagy egyéb segédeszköznek nem vehetni hasznát, a ~ben csak az idegrendszer és az ösztönök szolgálhatnak útmutatással.

Ez a tény adja a ~ meglepetésszerűségét, ugyanakkor ebben rejlik a tévedés, a hibás navigálás, az önpusztítás eshetősége is. A ~ben haladó személy vagy tárgy ellen nem építhető ki hatékony légvédelmi rendszer. Az elhárító rakéták irányítása bonyolult, igen nagy a földbe csapódás vagy a földről visszaverődő jelek miatt bekövetkező önrobbanás veszélye. átv., magy., ált., haszn., ját, kedvesk, kül, nem hiv, pejor, pol, szépítő, tréf, vál, vulg, hangut:

“A légvédelem megpukkad.”

Előadja: Lukács Ádám (ének és gitár) Kovács József(mesélő)
Helyszín: Fehér Terem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

15:00 Petri – darok

Előadja: Krulik Zoltán
Helyszín: Fehér Terem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

16:00 Én is csak 1 vagyok – one woman show

versek – Kovács Cohner Róbert

dalok- Presser, Dés, Somló

rendezte: Czeizel Gábor

Előadja: Kádek Heny
Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

17:30 “Yorick visszatér” – rendszerváltás Baka István verseiből

Baka István (1948-1995) a huszadik századi magyar költészet szereplírájának egyik legnagyobb mestere. Híres-hirhedt figuráját, Yorickot kísérli meg életre kelteni a k2 Színház két fiatal színésze, hogy Hamlet udvari bolondjának pofátlanságával és zavarba ejtő közvetlenségével szóljon rendszerekről és váltásokról, költészetről és miegymásról.

Az előadás magját Baka István rendszerváltás környékén keletkezett versei, tárcái képezik.

Elmondja: Viktor Balázs, Benkó Bence

Összeállította és rendezte: Fábián Péter

Az előadásban elhangzik:

Hová tűntek a bolondok?; Yorick monológja Hamlet koponyája felett; Felemás zokni;Yorcik arsch poeticája; Liszt Ferenc éjszakája a Hal téri házban; A Nagyszínházban; Esős tavasz; Fortinbras; Farkasok órája; Tíz év múlva; Vörösmarty – töredékek; Yorick alkonya; Üzenet Új-Huligániából; Yorick panaszdala; To be or not to be; Búcsú barátaimtól; Csak a szavak; Yorick visszatér

Előadja: K2 Színház
Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)

18:30 A köznapiról és a látomásról – zenés színház egy szereplőre és egy hegedűsre Márai Sándor Füves könyve alapján

„Nem tudós könyv ez, csak olyan, amilyet az elemiben tanítanak. Aki írta, nem ismeri a feltétlen igazságot és nem röstelli, hogy téved a részletekben. Mert ember. Olyasféle lesz hát ez a könyv, mint a régi füves könyvek, melyek egyszerű példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, vagy elhagyta az Isten.

S aki jobban tudja, mondja jobban!” Márai Sándor

Előadja: Medve Színpad (Benkő Nóra és Baranyi Zoltán)
Helyszín: RS9 Színhházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)

19:30 Az út (Marin Sorescu versei)

Előadja: Orosz Antal, Varga Zoltán
Helyszín: Fehér Terem (Rumbach Sebestyén u. 10.)

20:00 (versenyen kívül) -Val -vel

Helyszín: Vallai Kert (Rumbach Sebestyén u. 10.)
A belépés ingyenes

21:00 eredményhirdetés

Helyszín: RS9 Színházterem (Rumbach Sebestyén u. 9.)
Zártkörű díjátadó, belépés csak karszalaggal

Jegyárak

A belépő minden előadásra egységesen 500 forint

Az előadások napján a helyszínen 800 forint

 A díjak

Fődíj: 300.000 forint és fellépés az RS9 Színházban

Különdíjak:
Fellépés a Vígszínházban
Fellépés az RS9 Színházban
Fellépés a Nyitott Műhelyben
Fellépés a Pince Színházban

+ Közönségdíj: 100.000 forint és fellépés az RS9 Színházban.

A közönség megváltott belépőjegyével szavazhat a közönségdíjra.

A zsűri

Bíró Dénes (dramaturg)
Hámori Ildikó (színművész)
Igó Éva (színművész)
Kőváry Katalin (rendező)
Turczi István (költő, író, műfordító)

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This