Ode to Joy 2021-2024

Ode to joy


A JOY projekt célcsoportja olyan fiatal felnőttek, akik nem vesznek részt foglalkoztatásban, oktatásban vagy képzésben (NEET). A projekt a NEET-eknek és a velük foglalkozó szakembereknek kínál olyan tréning módszereket, amelyek segítik a korábban megszerzett tanulási eredmények tudatosítását, értékelését és hasznosítását. A projekt keretein belül kidolgozott gyakorlatok segítik a pozitív érzések felismerését és mélyebb megélését.

Célunk, hogy segítsük az érintett fiatalok reális énképének és pozitív jövőképének kialakulását, ezzel elősegítve őket a saját céljaik megfogalmazásában és jövőjük alakításában. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan tanulmányokba fogjanak, amelyek mellett ki tudnak tartani vagy hosszabban tudjanak elköteleződni a leendő munkahelyükön.

A kidolgozott programban többek között felhasználunk eszközöket a storytelling, szimbólummunka, dráma gyakorlatokból, a tréningjeinket és workshopjainkat úgy alakítjuk ki, hogy mindenki találjon benne olyat, ami őt megszólítja. A projektben kidolgozunk egy eszköztárat és egy kézikönyvet, amivel a NEET-ekkel dolgozó szakembereket szeretnénk gyakorlati és elméleti írásokkal segíteni, valamint tartunk tréningeket, workshopokat is.

Amennyiben szeretné követni munkákat keresse fel a projekt honlapját vagy facebook oldalát, vagy keresse Lábán Katalin kollégánkat e-mailen (katalin.laban@gmail.com).

Program: Erasmus+

Pályázati kategória: Együttműködés az innováció és a bevált gyakorlatok cseréje terén

Tevékenységtípus: Stratégiai partnerség a felnőtt tanulás területén

Pályázati azonosító: 2021-1-HU01-KA220-ADU-000028311

A program kezdete: 2021.11.01.

A program vége: 2024.04. 30.

A projekt futamideje: 32 hónap

Partnerek:

A projekt honlapja: https://joy-experience.eu/

A projekt Facebook oldala: https://www.facebook.com/JOY.experience.eu//

“Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.Ez a weboldal és a rajta található anyagok a szerző nézeteit tükrözik, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.”

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This