RS9 Színjátszó tábor 2024

Kedves Érdeklődők!

Idén nyáron is kiscsoportos napközis színjátszó tábort rendezünk 8-13 éveseknek.
Idén a tábor vezetését Dobay Júlia és Ujszászi Zsófia veszik át Lábán Katalin, az RS9 Színház igazgatójának mentorálásával.
Tábor időpontja:
július 15-19
Jelentkezés: dobayjulia@gmail.com
Célunk, hogy a gyerekek játékosan, élvezetes nyári mulatságként ismerkedjenek meg a színjátszás alapjaival. Számos játékos gyakorlattal, a kis létszámnak köszönhetően személyre szóló figyelemmel vezetjük be őket a színház rejtelmeibe. A gyakorlatok, a pozitív közösség formáló ereje és a szakember segítségével közelebb kerülhetnek képességeikhez, jobban megismerik saját személyiségüket, a csendesebbek felbátorodnak, a hangosabbak megszelídülnek, mozgás- , beszéd- és íráskultúrájuk, kooperációs készségük fejlődik, a megszerzett tudást és tapasztalatokat pedig ősztől iskolai életükben is hasznosítani tudják, ahogy tavalyi, a tavalyelőtti és még régebbi résztvevőinkkel is történt.
A hét menete: Kis „színtársulatunk” tagjai hétfő reggeltől péntek délutánig, speciális, könnyed oktatási módszerünk segítségével megírnak és be is tanulnak egy színdarabot, amelyet kívánság szerint péntek délután bemutatnak a szülőknek, ismerősöknek a tábor helyszínén. A minden péntek délutáni előadás mindannyiunk büszkesége és szórakozása is egyben, amely tapasztalataink szerint a nyár meghatározó élménye marad!
Tábor ára:
Tízóraival, uzsonnával és meleg ebéddel vendéglőből: 85 000 Ft
Ebéd nélkül (tízóraival, uzsonnával): 73 500 Ft
Hozott ebéd melegítésére van lehetőség a színház kávézójában.
Testvérkedvezmény: 10%
Jelentkezés: dobayjulia@gmail.com
Táborvezetők:
Dobay Júlia
Immár hetedik alkalommal veszek részt az RS9 színház nyári táborábanGyógypedagógusként fontos nekem, hogy külön figyelmet fordítsak a gyerekek egyéni igényeire, kívánságaira. A munkám során a szabad és önirányított tanulás szemléletét helyezem előtérbe. Az improvizációs színház mellett fő érdeklődési területeim improvizáció-alapú szabad tánc, az inkluzív tánc és a szomatikus testtudati módszerek (például Body-Mind Centering). Jelenleg Írországban élek, speciális igényű gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozom.
Ujszászi Zsófia
Gyógypedagógián belül tanulásban akadályozottak és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakokból diplomáztam. Több színjátszó tábort szerveztünk az elmúlt 5 évben Julival, idén boldogan csatlakozom az Rs9 Színház attitűdjével vezetett táborhoz. Motivációm kellő csoportdinamikai és egyéni figyelemmel egy olyan drámapedagógiával létrehozott, általunk és a résztvevők által védett közeg, amelybe mindenki bele meri tenni önmagát, vagy épp ki meri élni a hétköznapi viselkedési szerepeinek szöges ellenkezőjét is.

Ajánlott korosztály 8-13 éves korig.

A tábor ára:

73.500.- forint ebéd NÉLKÜL (tízórai, gyümölcs uzsonna biztosított)

85.000.- forint ebéddel EGYÜTT (tízórai, gyümölcs uzsonna biztosított)

Testvérkedvezmény: 10%

 

Ideje: hétfőtől-péntekig 8.00-17.00

Jelentkezni és érdeklődni lehet:
Dobay Júlia dobayjulia@gmail.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This