Valcz® Napok / Az Ezeregyéjszaka másnapján

[separator type=”” size=”” icon=”info”]
[iconbox iconpos=”left” icon=”map-marker” with_circle=”0″ title=”Vallai kert (Rumbach S. u. 10.)” link=”” img=””]
[iconbox iconpos=”left” icon=”ticket” with_circle=”0″ button url=”https://rs9.jegy.hu/program/fust-milan-egy-doktorkisasszony-95822″ text=”Jegyvásárlás” size=”small” type=”default” icon=”” external=”0″ img=””]

 

[separator type=”” size=”” icon=”file-text-o”]

Valcz® Napok / Az Ezeregyéjszaka másnapján

PSZICHO-DRÁMA

Az alkotók élete nem csak játék és mese. Szeretném Nektek elmesélni életem eddigi legnagyobb bukását. És hol máshol, ha nem az apámról elnevezett Vallai Kertben. A legkülönfélébb alkotókat hoztam össze egy produkcióba. Ez az a próbafolyamat, ahol minden rossz megtörtént, ami megtörténhetett. Ez volt az én Blair Witch Projectem, ahol a fikció és a valóság összeért. Rengeteget tanultam belőle. Ez volt az az előadás is, ami után már nem történhet rosszabb – és ez valahol rendkívül felszabadító érzés. Másfél évvel ezelőtt történt, és még mind a mai napig érzékenyen érint. Kísérletet teszünk arra, hogy elmeséljük, pontosan mi volt. Még próbálni se merem. Fölolvasunk, fölidézünk, fölszabadulunk. Mindezt nagyon óvatosan.

Akik maradtak: Csató Kata, Egger Géza, Elek Ányos, Peer Krisztián, Várnai Balázs és én. Lesz egy moderátor is, a Cserne Klári. Talán még lesznek más meghívott vendégek, akik mesélnek az ő legnagyobb színházi kudarcaikról.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This