Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tájkép Klárikával [SZ]

2019-05-08 @ 19:00 - 20:00

2000Ft

A FineArt Playback Group képzőművészeti és playback-színházi formáció. Azt fedezzük fel, hogyan érdemes a képzőművészetet a playback-színházi élmény gazdagítására bevonni és a színpadi lejátszás meghatározó részévé tenni.

A playback-színház a világ egyik legfontosabb közösségi kortárs színháza. Interakcióra és improvizációra épülő történetmesélő színházi műfaj, mely az ad-hoc közösség bölcsességét, erejét és a színház művészetét egyaránt működteti. Ma már több mint 60 országban működnek playback-társulatok.
A közönség tagjai személyes élményeiket mesélik el, s a társulat tagjai azokat ott helyben visszajátsszák. Minden történetnek helye van, mindennapi pillanatoknak és életünk fordulópontjainak, el-nem-mondott és meg-nem-hallgatott történeteknek is teret adunk. Minden egyes történet egyedi és mindegyikben benne van a közös emberi. Közelebb hoz egymáshoz minket, ahogy meglátjuk és megéljük a másik élményében a sajátunkat is.

Az FPG arra vállalkozik, hogy ezeket egy este alatt képzőművészeti és színházi megjelenítésben adja vissza. A személyes történeteket a képzőművész, a színészek és a zenész speciális módon adják vissza: párhuzamosan és felváltva a rajzolás, a látható nyomhagyás folyamata, valamint a színészi játék is része a visszatükrözésnek, akárcsak maga a kép.

grafikusművész: Maróti Dénes
fellépők: Bánki László, Kiss Zsuzsi, Kunos Vera, Somogyi Bea, Tas Gergő, Varga Zoltán
zenész: Fuchs Brúnó

[separator type=”” size=”” icon=”info”]
[iconbox iconpos=”left” icon=”arrow-circle-o-right” with_circle=”0″ title=”Színházterem (Rumbach S. u. 9.)” link=”” img=””]
[iconbox iconpos=”left” icon=”clock-o” with_circle=”0″ title=”90 perc, szünet nélkül” link=”” img=””]
[iconbox iconpos=”left” icon=”ticket” with_circle=”0″ title=”JEGYÁR: 2000 Ft” link=”” img=””]

[separator type=”” size=”” icon=”share”]

Részletek

Dátum:
2019-05-08
Időpont:
19:00 - 20:00
Jegyár:
2000Ft
Esemény típus:
Esemény címkék:
, , , , , , ,

Jegyvásárlás:
https://rs9.jegy.hu/

Jegyfoglalás:
jegy@rs9.hu / 06-1-269-66-10

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This