Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Színjátszó gyerekeknek, zenével [VK]

2016-10-22 @ 15:00 - 17:00

Egy tér, ahol a gyermek saját magából kiindulva közelítheti meg mind a színház, mind a zene világát. Egyszerre szerezhet saját belső élményt a különleges ismerkedés által és kapcsolódhat társaihoz egy nyitottabb kontextusban. A többoldalú kapocs hatására születik meg a közös élmény, közös alkotás.

A zene kiindulópontja a belső hang, a dráma lényege a belső történet. A középpontban a gyermek érzései és gondolatvilága áll. A játékos gyakorlatokkal a mindennapi történéseket (ami épp a gyermekeket foglalkoztatja) átéljük, megbeszéljük és feldolgozzuk, mindezt egy felszabadult, biztonságos környezetben.

A zenélést egy sokkal szabadabb, kötetlen formában kapcsoljuk a drámához, improvizatív dallamokkal, intuitív hangszerhasználattal – ezeket akár saját magunk is létrehozhatjuk. E páros természetes velejáró eleme a mozgás, ami szintén egyszerű, játékos formában illeszkedik a képzésbe.

A foglalkozáshoz nem szükséges zenei vagy színházi tapasztalat, hisz a belső folyamatok megismeréséhez a szabad gyakorlatokon, játékokon keresztül jutunk el és nem a professzionális előadásmód által.

Nagy szeretettel várunk 8-14 éves gyermekeket, akik egy olyan helyre vágynak, ahol saját szintjükhöz, személyiségükhöz alakítva bontakozhatnak ki egy vidám légkörben.

Érd.:
dobayjulia@gmail.com

Részletek

Dátum:
2016-10-22
Időpont:
15:00 - 17:00

Jegyvásárlás:
https://rs9.jegy.hu/

Jegyfoglalás:
jegy@rs9.hu / 06-1-269-66-10

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This