Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Első Pesti nő est [VK]

2016-05-04 @ 20:00 - 21:00

500Ft

Tényleg pesti-e a pesti nő? És ha nem teljesen, akkor miért pont a Balaton a szíve csücske? Megdobban-e a pesti nő szíve, mikor kezébe veszi élete első kötetét, és miért érzi fontosnak, hogy átadjon, tanítson valamit másoknak? Balogh Endre, a Prae folyóirat főszerkesztője ezeket a témákat járja körbe a Pesti nő blog vendégeivel az est során.
A Pesti nő blog Bach Máté fotográfus körképe a fővárosi nőkről Izsó Zita és Mesterházy Fruzsina interjúival. Az első est vendége két nem teljesen pesti nő: Bede Anna, matematika tanár és a Vegasztrománia gaszto-dizájn blog írója-dizájnere-fotósa , illetve Dr. Kovács Emőke, történész, a Gulág Emlékév szakmai vezetője, aki évekig a Siófoki Könyvtárt igazgatta.
Az est két vendégében sok a közös vonás: valamiképp kötődnek a Balatonhoz, mindkettejük munkásságából könyv született, és mindkettőjük életében aktívan jelen van a művészet. A két vagány, szuper intelligens és városi, rohanó tempót diktáló vendég mellett az est során Bach Máté és Mesterházy Fruzsina is mesél a pesti nők ezer arcáról.

[separator type=”” size=”” icon=”info”]
[iconbox iconpos=”left” icon=”arrow-circle-o-right” with_circle=”0″ title=”Színházterem (Rumbach S. u. 9.)” link=”” img=””]
[iconbox iconpos=”left” icon=”clock-o” with_circle=”0″ title=”150 perc, egy szünettel” link=”” img=””]
[iconbox iconpos=”left” icon=”ticket” with_circle=”0″ title=”JEGYÁR: elővételben 500 Ft // a helyszínen: 1000 Ft” link=”” img=””]

[separator type=”” size=”” icon=”share”]

Részletek

Dátum:
2016-05-04
Időpont:
20:00 - 21:00
Jegyár:
500Ft
Esemény típus:
Esemény címkék:
, ,

Hely

RS9+ Vallai Kert
Rumbach S. u. 10.
Budapest, 1075
+ Google Térkép
Phone
06-1-269-66-10

Jegyvásárlás:
https://rs9.jegy.hu/

Jegyfoglalás:
jegy@rs9.hu / 06-1-269-66-10

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This