RS9 Színjátszó tábor 2022

Nyari-tabor-2020

8-13 éveseknek

Kedves Érdeklődők!

Idén nyáron is kiscsoportos napközis színjátszó tábort rendezünk 8-13 éveseknek Lábán Katalin, az RS9 Színház igazgatójának vezetésével. Pénteken bemutatjuk a gyerekek által írt darabot a szülőknek. Egyhetes turnusok július 11-től augusztus 15-ig. Jelentkezés:katalin.laban@gmail.com

Célunk, hogy a gyerekek játékosan, élvezetes nyári mulatságként ismerkedjenek meg a színjátszás alapjaival. Számos játékos gyakorlattal, a kis létszámnak köszönhetően személyre szóló figyelemmel vezetjük be őket a színház rejtelmeibe. A gyakorlatok, a pozitív közösség formáló ereje és a szakember segítségével közelebb kerülhetnek képességeikhez, jobban megismerik saját személyiségüket, a csendesebbek felbátorodnak, a hangosabbak megszelídülnek, mozgás- , beszéd- és íráskultúrájuk, kooperációs készségük fejlődik, a megszerzett tudást és tapasztalatokat pedig ősztől iskolai életükben is hasznosítani tudják, ahogy tavalyi, a tavalyelőtti és még régebbi résztvevőinkkel is történt.

A hét menete: Kis „színtársulatunk” tagjai hétfő reggeltől péntek délutánig, speciális, könnyed oktatási módszerünk segítségével megírnak és be is tanulnak egy színdarabot, amelyet péntek délután a szülőknek, ismerősöknek előadnak a tábor helyszínén. A minden péntek délutáni előadás mindannyiunk büszkesége és szórakozása is egyben, amely tapasztalataink szerint a nyár meghatározó élménye marad!

 

Turnusok 2022-ben:Táborminősítő ajánlás

1.hét július 11. – július 15.

2.hét július 18. – július 22.

3.hét augusztus 8. – augusztus 12.

4.hét augusztus 15. – augusztus 19.

Ajánlott korosztály 8-13 éves korig.

A tábor ára: 48.500.- forint (tízóraival, ebéddel, uzsonnával)

Ideje: hétfőtől-péntekig 8.00-17.00

Jelentkezni és érdeklődni lehet:
Lábán Katalin (katalin.laban@gmail.com) 06 30 9971385

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This