Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA AZ RS9 SZÍNHÁZBAN

2017-09-16 @ 11:00 - 23:00

AZ RS9 SZÍNHÁZ PROGRAMJA AZ RS9 Színházban

11:00 – Nyilvános előadás beépítés, bevilágítás | SZÍNHÁZTEREM
Ha mindig is szeretted volna magad kipróbálni díszletesként csatlakozz! Csapatunk 11 órakor elkezdni beépíteni az éjszakai a Tizenegyes kórterem című darabunk díszletét, amely azért különleges, mert stúdiószínpadunk teljes hosszát használja játéktérként, így a darab beépítése is minden este nagy kihívás. Elsősorban azokat az érdeklődőket várjuk, akik velünk együtt szerelmesek a székek legkisebb reccsenésébe, a lámpák beállításába és a bútorok bepakolásába is. Akit a bevilágítás érdekel, csatlakozhat technikusainkhoz 12:30-tól.

13:00 – Maszkfestés | FEHÉR TEREM
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel színészkollégáink ismét gipszmaszkokat készítenek és festenek a gyerekekkel és szüleikkel.

16:00 – Szorgalmas és rest lány előadás (2 éves kortól) | RS9+ VALLAI KERT
A Formiusz Színházzal közös A Szorgalmas és rest lány című gyerekelőadásunk várja a legkisebbeket a Vallai kertben. Szereplők: Málnai Zsuzsanna, Kovács Éva Rebecca, Álmosd Phaedra // Zene: Gallai Péter // Rendező: Csáki Rita

18:00 – Folyóügy – improvizációk készülő új bemutatónk kapcsán | SZÍNHÁZTEREM
A szeptember végén kerülő a #magyarvalóság egy-egy jelenetét felvillantó Folyóügy című előadásunkból mutatunk meg pár jelenetet, melyek után a darabban játszó színészek a közönség mindennapi abszurd történetit történeteit játsszák el, melynek főhőse lehet akár a bunkó taxis, az őrjöngő néni a buszról, a cinikus postás vagy a lassú bolti eladó.

20:00 – Verslábak neccharisnyában – előadás | RS9+ VALLAI KERT
Egy Szókimondó, fülledt óra négy színésznővel, kiket kortárs költőnők ihlettek meg. Mi van a férfiakkal? Hogy állunk a testünkkel? Az öregedéssel? A gyerekkel? A világgal? Saját magunkkal? Hogy állunk a kérdésekkel? És vannak-e válaszok? Négy színésznő boncolgatja magát kortárs költőnők versein keresztül, líraian és prózaian, ihletetten és olykor profánul, magas sarokba bújtatott verslábakon billegve…
Ajánljuk ezt az estét minden nőnek, aki szívesen körüljárná a saját problémáit, kételyeit, kérdéseit más aspektusból is, ajánljuk a férfiaknak, akik szeretnének többet tudni a nőkről, ajánljuk mindenkinek, aki szereti a verseket, és azoknak, akik még nem tudják, hogy szeretik őket, és azt is meg merjük ígérni, hogy ezek után fogják.

21:00 – Tizenegyes kórterem – előadás | SZÍNHÁZTEREM
A nagy sikerű Tizenegyes kórterem című két felvonásos előadásunkat láthatja a közönség. Őrült vagy szent? Meddig terjed az orvostudomány, honnantól kezdődik a csoda? Vajon Szent Márton tényleg köztünk él?

A PROGRAMOK SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA KARSZALAGGAL TEKINTHETŐK MEG!

KARSZALAGVÁSÁRLÁS: 
https://www.jegy.hu/program/szinhazak-ejszakaja-2017-81340

Illetve a helyszínen, az RS9 pénztárában.

Részletek

Dátum:
2017-09-16
Időpont:
11:00 - 23:00
Esemény típus:
Esemény címkék:
,

Hely

RS9 Színházterem
Rumbach Sebestyén u. 9.
Budapest, 1075
+ Google Térkép
Phone
06-1-269-66-10

Jegyvásárlás:
https://rs9.jegy.hu/

Jegyfoglalás:
jegy@rs9.hu / 06-1-269-66-10

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This