Drámaíró-színjátszó tábor, 2017

DRÁMAÍRÓ-SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR, 2017RS9_SZINHAZ_HIRDETES_VEGELEGES

8-15 éveseknek

Kedves Érdeklődők,

Idén immár negyedik éve rendezzük meg kiscsoportos (max 10 fős) drámaíró-színjátszó napközis táborunkat az RS9 színház Vallai Kertjében (a Deák térnél). A színházi foglalkozásokat Lábán Katalin, az RS9 Színház vezetője, az írásfoglalkozást Abody Rita író, kreatív írás oktató tartja.

Célunk, hogy a gyerekek játékosan, élvezetes nyári mulatságként ismerkedjenek meg a színdarabírás és színjátszás alapjaival. Számos játékos gyakorlattal, a kis létszámnak köszönhetően személyre szóló figyelemmel vezetjük be őket e két művészeti ág rejtelmeibe. A gyakorlatok, a pozitív közösség formáló ereje és a két szakember segítségével közelebb kerülhetnek képességeikhez, jobban megismerik saját személyiségüket, a csendesebbek felbátorodnak, a hangosabbak megszelídülnek, mozgás- , beszéd- és íráskultúrájuk, kooperációs készségük fejlődik, a megszerzett tudást és tapasztalatokat pedig ősztől iskolai életükben is hasznosítani tudják, ahogy tavalyi résztvevőinkkel is történt.

A legügyesebbek lehetőséget kapnak rá, hogy ősszel év közbeni tanfolyamokon folytassák az írást és színjátszást, műveikkel részt vegyenek felolvasásokon és az RS9 színház gyermek-előadásain – úgy szerepelnek, mintha csak játszanának…

Tavalyi csoportjaink tagjai ebben a tanévben már irodalmi felolvasásokat tartottak és színházi szereplésre is kaptak lehetőséget az RS9 Színházban.

A hét menete: Kis „színtársulatunk” tagjai hétfő reggeltől péntek délutánig, speciális, könnyed oktatási módszerünk segítségével megírnak és be is tanulnak egy színdarabot, amelyet péntek délután a szülőknek, ismerősöknek előadnak a tábor helyszínén. A minden péntek délutáni előadás mindannyiunk büszkesége és szórakozása is egyben, amely tapasztalataink szerint a nyár meghatározó élménye marad!

Turnusok:
június 26-30.
július 3-7., 10-14.; 17-21.; 24-28.; 31. – aug. 4.
augusztus 7-11., 14-18.

Ajánlott korosztály 8-15 éves korig.

A tábor ára: 35.000.- forint (tízóraival, ebéddel, uzsonnával), testvér- és ismétlőkedvezmény 15%.

Ideje: hétfőtől péntekig 8.00-17.00

Jelentkezni és érdeklődni lehet:
Lábán Katalin (katalin.laban@gmail.com 30 9971385

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Egyből értesülhet új bemutatóinkról, aktuális kedvezményeinkről, híreinkről.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This